Constructii case
planuri case
proiecte case
Constructie casa

TextAd


Preturi de referinta constructii case \"la rosu\" 145 EUR/mp
\"Casa la rosu\" reprezinta constructia fara finisaje si fara partea exterioara a acoperisului (tigla, tabla, etc.). Include fundatia, ridicarea peretilor si structura acoperisului pe care se monteaza ulterior tigla sau tabla. De asemenea, in faza de \"casa la rosu\" nu este realizata nici partea de instalatii (cabluri electrice, tevile de apa/gaze, racordare la utilitati), acestea fiind adaugate ulterior.

Constructie din BCA - 140 EUR/m2 [cereti detalii…]

Caramida Porotherm - 150 EUR/m2 [cereti detalii…]

Preturi de referinta case \"la cheie\" 170 eur/mp


400 EUR/m2

Pretul pe mp pentru finisaje include

 

Inchideri exterioare Caramida, izolatie suplimentara polistiren grosime 5 cm, tencuiala, tamplarie PVC cu geam termopan, acoperis din tigle metalice sau Elpreco.

Compartimentari interioare- zidarie caramida sau pereti din rigips cu izolatie de vata minerala. Finisaje interioare - glet si vopsele lavabile, usi interioare si exterioare.

Instalatie electrica- racordata la reteaua de 220 V

Instalatii sanitare - alimentare cu apa rece si calda
- instalatia de canalizare
- obiecte sanitare - chiuveta, lavoar, spalator vase, cada, cabina de dus, vas - WC, robineti trecere.

Instalatii de incalzire - Instalatia este prevazuta cu centrala termica proprie racordata la reteaua de gaze. Calorifere tip Romstal.

Pardoseli - living, holuri, bucatarie, dormitoare- gresie CESAROM sau echivalent, parchet laminat - la alegere. - pereti baie si bucatarie - faianta CESAROM - SANEX

Practic va mutati in casa! Racordarile la gaze, apa si curent electric le platiti separat catre Distrigaz, Apa Nova, Electrica, la fel ca si proiectul architectural-circa 10-12 euro/mp, avizele si autorizatiile de constructie.

[cereti detalii…]

Preturile sunt calculate la suprafata construita a casei
Preturile sunt orientative si nu includ TVA   NOUTATI

Constructii case confort deosebit  - apartament sau casa langa oras?

CONSTRUCTII CASE PLANURI CASE PROIECTE CASE www.constructie-casa.ro

 

cititi tot articolul

Constructii case in regie proprie?

Construirea unei case in regie proprie poate fi mai scumpa decit prin angajarea unei firme. Totul tine de norocul pe care il are cel care angajeaza mesterii.
Dorinta de a fi proprietar al locuintei este o caracteristica a romanilor. Astfel, conform unui studiu despre conditiile de viata in Romania,... cititi tot articolul

Constructii case ieftine?

Daca pentru o pereche de pantofi pretul mare inseamna calitate, iar un pret mic poate insemna ca acestia se vor rupe repede, la case, acest lucru nu mai pare valabil. O casa poate fi extraordinar de scumpa, dar proasta. Ce trebuie urmarit atunci cand vrem sa ne construim o casa pentru a nu plati la ea trei generatii?... cititi tot articolulCopyright (c) 2007. constructii-case-vile.ro
Layout : Arhimedia Web Directory
Programming : WebGreen


Constructii Case